Digitaaliset jäsenpalvelut

Tradenomiliiton strategian mukaisesti liitto digitalisoi kaikki mahdolliset jäsenpalvelunsa. Tältä sivulta löytyvät jo toteutetut palvelut.

Tradenomiitti

Tradenomiitti on tradenomien oma kohtaamispaikka, jossa jäsenet löytävät toisensa yhteisten aiheiden ympäriltä ja hyötyvät toistensa kokemuksista. Tradenomiitti on uudenlainen ammattijärjestön toteuttama vertaispalvelu, jonka tuottaa Tradenomiliitto. Palvelu on toteutettu open source –ajattelulla ja sen kehittämistä voivat jatkaa omiin tarpeisiinsa esimerkiksi muut järjestöt, korkeakoulut ja yritykset.

www.tradenomiitti.fi

TradenomiPaja

TradenomiPaja on erityisesti Tradenomiliiton jäsenille suunnattu vuorovaikutteinen palvelu. Pajassa voi keskustella, lukea kirjoituksia tai selailla tiedostoja ja tallenteita. Paja mahdollistaa muun muassa verkostoitumisen, uuden oppimisen ja TRAL:n kehittämisen! Pajassa löydät ryhmiä esimerkiksi alueittain tai toimialoittain, sekä myös tietoa TRAL:n muista palveluista.

extranet.tral.fi

Digijuristi

Digijuristi on Tradenomiliiton jäsenilleen tarjoama lakipalvelu verkossa. Sen sisällöstä löytyy vastauksia yleisimmin jäsenistöä askarruttaviin työelämän lakiasioihin. Tradenomiliiton lakipalvelut jäsenistölle sisältävät työelämän lakiasioiden lisäksi myös yksityisoikeudellista neuvontaa.

www.digijuristi.fi

Asiointipalvelut

Tradenomiliiton jäsenasiointi on mahdollista jäsenelle kokonaan digitaalisesti.

Työn alla on sähköisiä ura-, valmennus- ja mentorointipalveluita.