Digitaaliset jäsenpalvelut

Tradenomiliiton strategian mukaisesti liitto digitalisoi kaikki mahdolliset jäsenpalvelunsa. Tältä sivulta löytyvät jo toteutetut palvelut.

Tradenomiitti

Tradenomiitti on tradenomien oma kohtaamispaikka, jossa jäsenet löytävät toisensa yhteisten aiheiden ympäriltä ja hyötyvät toistensa kokemuksista. Tradenomiitti on uudenlainen ammattijärjestön toteuttama vertaispalvelu, jonka tuottaa Tradenomiliitto. Palvelu on toteutettu open source –ajattelulla ja sen kehittämistä voivat jatkaa omiin tarpeisiinsa esimerkiksi muut järjestöt, korkeakoulut ja yritykset.

www.tradenomiitti.fi

VIDEOKIRJASTO

TRAL:n videokirjastosta löydät yli 50 erilaista työelämän tärkeisiin teemoihin liittyvää itseopiskeluvideota. Teemat ovat ura ja osaamisen kehittäminen, työnhaku, hyvinvointi sekä itsensä työllistäminen ja yrittäjyys. Videoita pääset katsomaan kirjautumalla palveluun omilla sähköisillä tunnuksilla.

TRAL:n videokirjasto

Digijuristi

Digijuristi on Tradenomiliiton jäsenilleen tarjoama lakipalvelu verkossa. Sen sisällöstä löytyy vastauksia yleisimmin jäsenistöä askarruttaviin työelämän lakiasioihin. Tradenomiliiton lakipalvelut jäsenistölle sisältävät työelämän lakiasioiden lisäksi myös yksityisoikeudellista neuvontaa.

www.digijuristi.fi

Asiointipalvelut

Tradenomiliiton jäsenasiointi on mahdollista jäsenelle kokonaan digitaalisesti. Palvelussa voit esim. hallita yhdistysten ja verkostojen jäsenyyksiä, tilata jäsenetulehtiä tai jäsenkortin, lähettää alennushakemuksia tai päivittää työpaikkatietojasi.

Työn alla on sähköisiä ura-, valmennus- ja mentorointipalveluita.

Asiointi 24/7