Liity tradenomiliittoon

TRAL-jäseneksi on useampi mahdollinen tapa liittyä. Elämä on valintoja.

Jäsenenä otat kantaa sopimusyhteiskunnan puolesta ja turvaat samalla henkilökohtaisen asemasti uran varrelle sattuvien haastavien tilanteiden kuten työttömyyden tai työsopimukseen liittyvien erimielisyyksien varalta.

Tradenomiliitto TRAL ry:n jäseneksi voivat liittyä tradenomi-, BBA- ja tradenomi (ylempi AMK) -tutkinnon
suorittaneet sekä näitä tutkintoja opiskelevat.

Jäsenyysinfo

Jäsenyysinfo

TRAL on kaikkien tradenomien yhteinen työelämän edunvalvonta-, palvelu- ja markkinointiorganisaatio työmarkkinoilla. TRAL:n tehtävänä on myös tehdä tutkintoa tunnetuksi ja edistää tradenomien asemaa työelämässä. TRAL keskittyy tekemään työtä tradenomien etujen ajamiseksi työmarkkinoilla. Meillä on vahva rooli myös ammattikorkeakoulupoliittisissa asioissa: ajamme koko Suomen tradenomien etuja myös koulutuspoliittisissa kysymyksissä.

Tutkintopohjaisena liittona TRAL edustaa tradenomeja riippumatta heidän toimialastaan tai työtehtävästään aina opiskeluajoista eläkeikään saakka kaikissa urakehityksen eri vaiheissa.

TRAL on perustettu vuonna 1996 ja on yksi Akavan nopeimmin kasvavista liitoista.

TRAL:N JÄSENMAKSU

TRAL:n jäsenmaksu on kiinteä 33 euroa kuukaudessa (sis. työttömyyskassan jäsenyyden) riippumatta työtehtävistä, toimialasta tai palkan määrästä. Tradenomien keskipalkalla mitattuna jäsenmaksumme on noin 0,98 prosenttia kuukaudessa. Muistathan, että TRAL:n ja IAET- työttömyyskassan jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Toimitamme tiedot maksetuista jäsenmaksuista suoraan verottajalle.

Yrittäjille, ulkomailla oleville tradenomeille, eläkäisille sekä usean jäsenen talouksille hinnat ovat pienemmät. Palkattomilta jaksoilta annamme myös jäsenmaksusta 50 % alennuksen. Tarkemmat hinnat löytyvät nettisivuiltamme osoitteesta http://www.tral.fi/jasenyys/jasenmaksut-ja-alennukset/

TRADENOMIOPISKELIJAN JÄSENMAKSUT

Hopea-tason jäsenyys on tradenomi- ja BBA-opiskelijoille maksuton. Tätä jäsenlajia suosittelemme opintonsa aloittaville opiskelijoille. Pääset helposti mukaan tradenomiopiskelijoiden toimintaan ja tapahtumiin ja saat käyttöösi monia etuja.

Kulta-taso on elämässä eteenpäin suuntaavan tradenomiopiskelijan jäsentaso. Se sisältää kaikki hopea-tason edut ja lisäksi työelämän vakuutukset, kattavan matka- ja tapaturmavakuutuksen vapaa-ajalle sekä henkilökohtaisen uraohjauksen. Kulta-tason jäsenyys maksaa 12 e/vuosi.

Musta-taso on tarkoitettu tradenomi- ja BBA-opiskelijoille, jotka työskentelevät opintojensa ohessa, aloittavat kesätyöt tai työharjoittelun. Musta-taso on all-inclusive, se sisältää kaikki hopea- ja kulta-tason edut sekä lisäksi työttömyyskassan jäsenyyden ja kattavat neuvontapalvelut. Mustan tason jäsenyys maksaa 99 e/vuosi. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen.

EDUT

TRAL:n jäsenetuihin sisältyy tärkeimpinä työelämän edunvalvonta ja työttömyysturva sekä oikeusturva- ja vastuuvakuutus työsuhdeasioissa.
Lisäksi jäsenpalveluun kuuluu matkustaja- ja tapaturmavakuutus, täydet työsuhdelakimiesten palvelut, maksuton puhelinneuvonta yksityisoikeudellisissa lakiasioissa, urapalvelut kuten palkkaneuvonta, uraohjaus ja uratilaisuudet, erilaisia koulutuksia ja tapahtumia, alennuksia lukuisista tuotteista ja eri palveluntarjoajilta. Lisäksi jäsenten käytössä on lomamökkejä edulliseen jäsenhintaan sekä erilaisia lehtiä maksutta tai erittäin edullisesti.

Jokapäiväisessä elämässä TRAL on mukana työelämän edunvalvonnan kautta, jonka tarkoituksista voit lukea vaikkapa tämän kampanjan teemasivuilta.

Kaikki jäsenedut ja -palvelut löytyvät osoitteesta http://www.tral.fi/palvelut-ja-edut/

TRAL ON KAIKKIEN TRADENOMIEN YHTEINEN TYÖELÄMÄN EDUNVALVONTA-, PALVELU- JA MARKKINOINTIORGANISAATIO TYÖMARKKINOILLA.

TRAL:n tehtävänä on myös tehdä tutkintoa tunnetuksi ja edistää tradenomien asemaa työelämässä. TRAL keskittyy tekemään työtä tradenomien etujen ajamiseksi työmarkkinoilla. Meillä on vahva rooli myös ammattikorkeakoulupoliittisissa asioissa: ajamme koko Suomen tradenomien etuja myös koulutuspoliittisissa kysymyksissä.

Liity tekstiviestitse

Voit liittyä jäseneksi myös tekstiviestillä: Lähetä tekstiviesti ”LIITY TRADENOMI ETUNIMI SUKUNIMI” numeroon 18252. Otamme sinuun yhteyttä saatuamme viestisi. Huomioithan, että jäsenyys tulee voimaan vasta, kun olemme ottaneet sinuun yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö mikäli haluat lisätietoja ennen liittymistä:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Liity puhelimitse

Myös puhelimitse liittyminen onnistuu. Otamme sinut mielellämme jäseneksi numerossa 020 155 8803. Jäsenyyttä koskevat sähköpostitiedustelut pyydämme ystävällisesti osoitteeseen toimisto@tral.fi

Jäsenyytesi tulee voimaan, myös työttömyyskassan osalta, siitä päivästä alkaen kun jäsenyys on vahvistettu sähköpostitse.

Vahvistamme jäsenyytesi kahden arkipäivän kuluessa jäsenhakemuksesi vastaanottamisesta.

Saat sähköpostitse liittymisvahvistuksen ja tekstiviestitse mobiilijäsenkortin heti kun jäsenyyshakemuksesi on hyväksytty. Kaikki edut ja palvelut ovat käytössäsi heti liittymisen jälkeen.

Mikäli haluat vaihtaa jonkin toisen liiton tai työttömyyskassan jäsenyyden TRAL:n jäsenyyteen, hoidamme jäsenyyden siirron puolestasi ilman että työttömyysturvassasi tapahtuu muutoksia. Liittymisen jälkeen saat täytettäväksi valtakirjan, jonka valtuuttamana ilmoitamme jäsenyyden siirrosta edelliseen liittoosi / työttömyyskassaasi.